MAKE UP - Profesionalno šminkanje za sve prigode

Moje ime je Renata Brezak i želim Vam dobrodošlicu na svoju web stranicu. Profesionalni sam vizažista i nudim Vam šminkanje za vjenčanje, mature, diplome ili bilo koju drugu specijalnu prigodu. Znanje i diplomu make up-a stekla sam u Profokusu u klasi Gđe Sandre Marković.

Vaš dan vjenčanja pa tako i vjenčano šminkanje jedan je od najvažnijih trenutaka u Vašem životu. Stoga uz kompletan styling i Vaš make up - šminkanje mora biti poseban i jedinstven, osmišljen po Vašim željama i zamislima.

Individualnim pristupom svakoj mladenki kombinirajući svoje dugogodišnje iskustvo u vjenčanom make up-u koristim profesionalnu dekorativnu kozmetiku (MAC, Visiora, The Tools, Christian Dior, Chanel, YSL, Kanebo, Estee Lauder) i fiksatore (za oči, usta i cijelo lice). Na probnom šminkanju (GRATIS za mladenke), zajedno ćemo odabrati boje i način šminkanja koji najviše odgovara Vašoj osobnosti i individualnom stilu. Na dan vjenčanja dolazim kod Vas ili na neku drugu lokaciju koja Vama najbolje odgovara (na području Zagreba i bliže okolice). Od prirodnog do dramatičnog looka, od dana do večeri pa sve do jutarnjih sati Vaš make-up biti će postojan i svjež.

Rezervirajte svoj termin i budite sigurni da će vjenčana šminka na Vaš dan vjenčanja izgledati savršeno! Srdačan pozdrav!

 
 
  sva prava pridržana. MAKEUPRENATA.2006 održavanje web stranica: STEDAS