PLESNA PODUKA RENATA BREZAK

Uz predivnu vjenčanicu, makeup, restoran i prvi ples je vrlo bitan za početak Vašeg bračnog života! On mora Vama i Vašim uzvanicima ostati predivna uspomena za cijeli život. Zato sam ja tu da Vam pomognem!

Ako mislite da nemate ritma, da ste "drveni" i imate "dvije lijeve noge" dopustite da Vas razuvjerim! Uz moje stručno vodstvo voditelja koji ima 9-togodišnje iskustvo rada u eminentnoj plesnoj školi u grupnoj i privatnoj plesnoj poduci i 6 godina samostalnog rada, Vaša nesigurnost u plesu i gaženje po nogama će nestati. Za Vaš prvi vjenčani ples uz samopouzdanje osigurati ću Vam znanje iz plesova po Vašoj želji, a to su društveni, latinsko-američki i standardni plesovi.

Privatna plesna poduka je prilagođena Vašem rasporedu i slobodnom vremenu i dogovara se iz sata u sat. Cijena školskog sata (45 minuta) za jedan par je 120kn, a ako bi pored Vas učili plesati kumovi, roditelji ili netko drugi, cijena svakog sljedećeg para je 60kn. Poduka se odvija se u Vašem domu uz opuštenu atmosferu gdje do dana vjenčanja nitko neće vidjeti Vaše plesne početke! A kad izvježbate korake i budete sigurni u sebe, nećete imati tremu pred uzvanicima na vjenčanju i zablistati ćete u punom sjaju!

Ako imate pjesmu na koju želite otvoriti svoj prvi vjenčani ples, osmislit ću Vam koreografiju na nju. Ako ju nemate ili se ne možete odlučiti koju bi pjesmu odabrati ja ću vas rado savjetovati i pomoći Vam u odabiru.

Prepustite se sigurno i s povjerenjem i Vaš dan iz snova biti će čaroban!

Renata Brezak, plesni voditelj
Tel: 098/9025 646

 


PLESNA PODUKA RENATA - Dirty dancing video

 

 
 
  sva prava pridržana. MAKEUPRENATA.2006 održavanje web stranica: STEDAS