JESEN, JESEN, JESEN!!!

Nakon sunca i topline dolaze kiše i hladnije vrijeme, priroda smiruje svoju rascvjetalost i kud god pogledamo sve je u tamnijim nijansama. Tako je i u make up-u!!!

Posljednjih nekoliko sezona u make up trendovima provlači se nude make up tj. vrlo prirodan izgled koji naglašava ljepotu samu po sebi bez velikih korekcija i prikrivanja. Obrve su deblje posljednjih nekoliko sezona i skroz su izgurale tanke oblike. I tamne boje crvenog ruža vrlo su in i mogu se svrstati u neku vrstu klasike svake jeseni.

Ove jeseni s jedne strane u trendu je natural look, a s druge strane je vamp look. Prozračne i lagane teksture pudera, obrazi lagano ružičasti tako da daju dojam svježine i vedrine. Tradicionalni crveni ruž poprimio je tamniju i romantičniju notu s čokoladnim podtonom. Obrve su deblje i lagano potamnjene sa tonom tamnijim od boje obrva. Eye liner u svim debljinama i obavezno produžen od vanjskog kuta oka prema van. Smoky eyes je ove sezone uz crni nadopunjen metalik zelenom i ljubičastom.

U jesensko doba nisu preporučljive jarke boje ruževa koje su više rezervirane za ljetne make up trendove. Jesen je doba kad nam i priroda nudi boje koje su tamnije, toplije i mirnije tako je i za jesenski make up preporučljivo da izgledamo ili prirodno ili u nekim zagasitijim bojama ruževa ili sjenilima na očima.

Što se tiče pudera on mora biti lagan, prozračan i njegova boja mora maksimalno biti prilagođena prirodnoj boji tena. Treba paziti da se puder dobro nanese po cijelom licu i prema vratu tako da se sve stopi, pa da se ne vide prijelazi i da puder ne izgleda kao da imate masku na licu. Renata Brezak, make up artist www.makeup-renata.com

 

RENATA BREZAK, makeup artist
www.makeup-renata.com

 

 

   

 
  sva prava pridržana. MAKEUPRENATA.2006 održavanje web stranica: STEDAS